Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 28 Januari 2011

☆My 1st c0ntest | Contest Teka Bintang ☆

 memandangkan saya adalah follower http://kerorokeropi.blogspot.com yang ke 171....

jadinya saya teka

171 bintang di dlm bekas tersebut...heheheh

kalo ada sapa2 yg nak join sama....KLIK SINI tau...

Ahad, 23 Januari 2011

fridge magnet @ penyepit memo

 comelkan?????

 ada magnet kat belakang penyepit

dijadikan klip memo / peringatan kat peti ais...

fridge magnet blh dijadikan :

* hadiah kat member2 untuk buat kenang2an

* lekatkan kat peti ais

* blh buat kepit memo n tampal kat opis / kat peti ais

*buat perhiasan 

SOLD OUT - YUS

ORDER FROM : AWAL

order from AWAL N FREN


hair clip

keychain huruf

 1 SET order from AWAL

 1 set order dari sahabat2 AWAL

ORDER FROM : KAK ZAHRAH

 purse 4 anak k zahrah. ERMA...

kit zoom sikit kat bahagian dalam...

ni name tag untuk letak kat baju , beg sekolah n pensel box....

* ni kira tempahan dari k zahrah yg ke 3...tQ kak...

Sabtu, 22 Januari 2011

Rabu, 19 Januari 2011

ORDER FROM : ANAK2 MEMBER IPOH


order nih untuk 3 org anak2 member en.husband di IPOH...

nanti bila blk kg nanti baru kasi...

Rabu, 12 Januari 2011

order from : nana

nana request brooch...so ni la hasilnya...tp gambarnya tak memuaskan...al-maklum la..guna hp cabuk je...hehehehe

 sepasang brooch

 bahagian depan n belakang brooch

sekuntum bunga besarrrr....brooch gak...tp xla besar pun, biasa2 je

ni yg nana tempah...

Selasa, 11 Januari 2011

order by eqin..


klip rambut @ tudung @ shawl


keychain yg digabungkan sekali huruf2nya...

 pandangan hadapan purse


pandangan belakang purse

1 set request dari EQINZ

saiz purse : 12cm x 6.5cm

order by chik jue

order dari chik jue untuk anak gadisnya....name tag...dia tempah sbb baju sekolah anaknya selalu kena kebas @ baju kat bag org lain n tak pulang2...lastly cik jue buat keputusan tempah name tag n than tampal kat baju sekolahnya....tp yg nih, bg name tag je, nanti blk umah chik jue jahit sendiri...kalo ikut kan nak buat betul2 cam tag tuh, tp bila pikir2, kang buatnya ada yg terbekenan hilang lagi...baik lekat kan terus....lg pun bukannya sekolah betul pun, tadika je....heheheheh....tadika pun, baju tuh kita bayar, bukanya freee...


ORDER BY KAK ODAH - 2nd order

 pandangan belakang purse

 pandangan hadapan purse

bahagian dlm...

saja buat dlmnya colour lain...supaya nampak sikit kelainannya..
nie kira 3rd order dari k odah....tq kak odah..

Rabu, 5 Januari 2011

order from : nana

 bahagian hadapan brooch

bahagian belakang brooch

actually ada casing hp sekali, tp terlupa nak download...

hehehe...tq nana

Selasa, 4 Januari 2011

i winnnnnnnn...

YA ALLAH, syukur alhamdulillah...akhirnya penantian 

termakbul gak akhirnya...tq ALLAH...ini adalah 

merupakan hadiah buat pertama kalinya sepanjang 

aku berblog...rezeki pembuka 2011....syukur 

sesangat..terima kasih buat blog GA

balancing!balancing!balancing!...sbb bg peluang 

pada sy untuk MENANGGGGG....suka sgt....

clip rambut berbunga

 pandangan hadapan

 pandangan belakang

 modelnya dah blk dari kg...so dia offer diri nak mengayakannya...

terletak sudah di kepala....suka sesangat...mmg jd hak dia la...

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini