Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Khamis, 31 Mac 2011

ORDER DARI PN NADRAH


Order dari bos kat opis nih
dia tengok anak buahnya 
casing cantik
dia pun apa lagi...
serbu la...
request warna merah
n corak ikut suka hati 

TQ Pn NAd...

Rabu, 30 Mac 2011

Mari kita tengok siapa yg kenaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORRY para sahabat BLOGGER
lamanya keputusan nak keluarrrrr....
JANGAN MARAH TAU....

tak sabar kan...
siapa la agaknya...
jeng jeng jeng jeng

DIUMUMKAN PEMENANGNYA ialah

jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
(lihat di sebelah kanan blog, list2 peserta)

TAHNIAH

kepada yg berjaya
diharapkan kepada yg tak berjaya
jgn berputus asa
lain kali kita buat lagi

kepada para pemenang 

sila :

1) emailkan saya nama, alamat n no tel
untuk proses pengeposan hadiah

2) hadiahnya lambat sikit ekkk
sbb dlm proses pembikinan

3) bila hadiah sudah diterima
anda diminta untuk bergambar bersama hadiah tersebut
n sendkan gambar tersebut kepada saya
(hantar kat email tau)

4) TAHIAH SEKALI LAGI

DAN

untuk PEMENANG SAGUHATI 
1st GA - Saya Nak Brooch Tuh

no 88 - ZANNA

sbb apa ZANNA terpilih?????
sbb ZANNA adalah org terakhir yg menyertai
GA nih....

TAHNIAH kat ZANNA

*nanti emailkan saya nama, alamat n no tel

Isnin, 28 Mac 2011

order dari Hasya

 pandangan belakang

pandangan hadapan

* request dari HASYA
tq dear....

nak habiskan nih....multi purpose bag

kepada para tetamu
saya nak habiskan barangan nih
RM 9 / pcs
tidak termasuk postage

segala penerangan n gambar

order dari ANIE

KEYCHAIN n NAME TAG untuk anak teruna n 
anak dara ANIE
buat ikut suka je
dah ANIE tak ckp nak warna apa
so main buat je
alhamdulillah....ANIE suka

yg nama ARIQ tuh
buat merah hitam
n kebetulan bag dia pun warna merah hitam
tapi belakang nya ada pin
LULUS

buat nama ZAHRA
ikut suka juga
tp bahagian belakang nya
saya tulis n jahit 
TARIKH BIRTHDAY ZAHRA
LULUS...tq anie

Selasa, 22 Mac 2011

tarikh ga tutup lewat

SALAM pagi selasa semuaaaaaaa...
baru hari nih berpeluang nak update blog
sorryyyyyyyyyyyyyy
maknanya GA pun hari nih la tarikh tutupnya
so, kepada sesiapa yg join last2 minit tuh...
diterima...
para pemenang akan diadili secara cabutan
dan cabutan akan diadili oleh my husband n anak2
jadi....keputusannya i'allah akan saya umumkan kemudian
dan paling awal pun awal minggu depan
TARIKH GA TUTUP LEWAT
atas sebab2 yg tak dpt dielakkan
almaklum la, cuti sekolah
byk pulak yg menjemput makan
tu byk yg tergendala tuh...
tp apa2 pun...akan diusaha kan
untuk mempercepatkan pengumuman PEMENANG 1st GA nih
GOOD LUCK....semua
dan terima kasih kepada yg sudi join 1st GA
 sakila's craft yg tak seberapa nih
TERIMA KASIH sekali lagi

Rabu, 16 Mac 2011

lagi 2 hari jew...

2 hari jew lagi
cepat2
hadiah2 menarik sedang menanti anda

sekiranya penyertaan mencecah 100 peserta
insyaallah
sakila's craft akan menambahkan hadiah
dari 3 hadiah kepada 5 hadiah..
suka tak???suka???
apa lagi, ajak kwn2 semua untuk join...
peluang masih ada..
waktu penutupan GA akan saya umumkan kemudian ekkk
jom join GA

Isnin, 14 Mac 2011

brooch topi

BROOCH TOPI dah mai dah...
ada 3 warna brooch topi comei

PINK
PURPLE
BIRU

harga 
RM3.50 / pcs
RM 10 / 3 pcs
RM 25 / 10 pcs

saiz brooch - 4cm


masih available
berminat pm @ mesej saya
last stok


SOLD - AMIE

MULTI PURPOSE BAG

hari nih sakila's craft nak tunjuk MULTI PURPOSE BAG

sgt sesuai untuk dibawa bersama mu

boleh digunakan untuk di bawa ke pasar 
boleh disimpan di dalam handbag sbb ianya kecik je

tak mudah koyak n boleh dibasuh

corak yg abstrak & bunga2....terhad

RM 11 / pcs 
RM 9 / pcs

penghantaran menggunakan POS LAJU sahaja

@ by hand sekitar putrajaya


panjang bag - 18 cm termasuk pemegang

lebar bag - 11.5 cm

keseluruhan bag

 sekiranya ada yg berminat pm saya @ msj @ email

bag nih terhad...



brooch ala2 bunga matahari


brooch yg ala2 bunga matahari...
ni eksperimen untuk diri sendiri
kalo ada siapa2 yg berkenan blh pm @ msj saya
harga berpatutan...
blh request buat klip rambut juga


Ahad, 13 Mac 2011

Order from izan



order from izan - klip rambut

order from kak Aida

getag rambut @ brooch & klip rambut

klip rambut

brooch n klip rambut / shawl


brooch n klip rambut sepasang




brooch n klip rambut sepasang

semuanya warna biru
2nd order from pijot

BROOCH LOVE

BROOCH LOVE yang tomei2....
masih available
sekiranya berkenan blh pm @ mesej 
saya nak clear kan stok yg ada
 RM 2.50 / pcs
RM 9 / 4 pcs

saiz brooch love - 3.5cm


BL01 - sold
BL02 - sold
BL03 - sold
BL04 - sold
BL05 - sold
BL06 - sold
BL07 - sold
BL08 - sold
BL09 - sold

siapa yg nak beli semua saya bagi RM 13 shj
harga pos lain tau...
pm @ msj saya...


Jumaat, 4 Mac 2011

1st GA - SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ni  la kali pertama tuan tumah nak buat GA....tajuknya   

1st GA - SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!



Syarat2nya sgt la mudah...

1) kena ikut (follow) sakila's craft dan SAYA
2)GA ni bertahan @ terbuka selama 2 minggu shj
( 04.03.2011 - 18.03.2011 )

3) Buat 1 en3 bertajuk '1st GA-SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!', lekat banner
di sedebar blog masing2 berserta link backnya sekali...

4) 3 orang pemenang akan diadili secara 'CABUTAN'(sponsor by sakila's craft)
n sekiranya mendapat sambutan, HADIAH akan ditambah

5) Tinggalkan en3 hanya di link ini sahaja

6) Last sekali, tag SEORANG kenalan anda untuk GA ini, n maklumkan kepadanya

Senang je kan???? apa lagi tunggu

JOM GA....

 

 

Rabu, 2 Mac 2011

order from Kak Yus - keychain


10 BENTUK KEYCHAIN

order buat kali ke 3, k yus order untuk adeknya yg sekarang 

berada di PLKN Sabah...

kira nih buatnya pun last2 minit, alhamdulillah sempat jugak siapkan dalam masa 

2 hari...td tengah hari dah g pos, guna pos CITY-LINK

harap2 sampai la pada waktunya...

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini