Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 29 April 2011

baru nak berjinak2


cantik tak?
cantik kan?
ni tgh gila nka mengumpul fridge magnet
tp kat peti ais katt umah tuh tak ada la byk pun
ni hari tuh beli kat opis...
4pcs RM10
murahkan?
ada mcm2, tp amik ni dulu la
nanti lak cari yg lain

ni sebenarnya nak hilangkan lenguh menjahit hair clip
tu yg benda nih pun jd la diposkan 
kat blog nih...
layan je la yeeee....

nanti bila hair clip nya dah siap
nanti saya poskan 
kat sini tau....

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :)

Selasa, 26 April 2011

Isnin, 25 April 2011

felt bow headband

gabungan warna oren n kuning

 pink + hitam


tempahan dari MUMMY JACK

pukul 1 pg idea baru mai nak buat headband nih
so ni la hasilnya...
" felt bow headband "



Ahad, 24 April 2011

casing hp - order dr member2 opis


ORDER DARI IBU ( pn narimah)

 pandangan hadapan

 pandangan belakang

ORDER DARI NURUL

 pandangan dari depan
request nak gambar frog, tp tak berapa pandai
so ni la hasilnya
tak tau la jadi ke tak?
harap2nya NURUL suka ngan casing nih

 pandangan belakang

ORDER DARI ROS

 pandangan hadapan
request nak bunga timbul n simple


pandangan belakang

Sabtu, 23 April 2011

HADIAH TAJAAN UNTUK BLOG KAK YONG



hadiah tajaan untuk pemenang blog kak yong
for NISA

selamat diposkan pagi semalam
diharapkan NISA happy ngan hadiah tak seberapa nih
kategori commentator yg terbanyak
untuk blog KAK YONG

kalo nak hadiah2 menarik dari sakila's craft
jom jadi commentator terbanyak kat 

:)

Jumaat, 22 April 2011

for sale....


brooch ala2 bunga kekwa...
  
RM 3.50 / pcs
RM 10 / 3 pcs

FB01 - sold to shida
FB02 - available
FB03 - available
FB04 - sold to shida
FB05 - available
FB06 - available
FB07 - sold to shida

sekiranya berminat blh hubungi
di talian 017-3090811
anda blh request colour / klip rambut

Khamis, 21 April 2011

brooch / hairclip - ala2 bunga kekwa


brooch / hairclip
sesuai untuk dipakai bg ibu2 yg ada anak kecil / baby
masih available

RM 3.50 / pcs
RM10 / 3pcs

warna boleh request
sekiranya  berminat msj / email untuk 
tempahan / pertanyaan

Sabtu, 16 April 2011

HADIAH2 1ST GA - SAYA NAK BROOCH TUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 brooch yg baru siap..
untuk 3 org pemenang yg bertuah
untuk lihat siapa yg kenaaaaaa


ni hadiah untuk pemenang yg bertuah
kerana penyertaan nya yg terakhir
for ZANNA
harap2 enjoy dengan saguhati yg tak seberapa nih

 hadiah2 GA nih telah selamat diposkan 
kepada pemenang2 yg bertuah
pagi tadi....
harap maaf kerana kelewatan penghantaran

p/s : dimohon agar para pemenang
dpt mengabdikan sekeping gambar bersama
hadiah2 yg tak seberapa nih
n emailkan foto anda n hadiah kepada sy...
craftsakila82s@yahoo.com
untuk kenang2an n 
untuk dikongsikan kegembiraan
pada pemenang...
(ada ke org buat camnih...ngada2 je kan????)

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa....biarlah, org nak kata apa pun...
janji kita enjoy ngan life kita
kita enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...




Jumaat, 15 April 2011

BOOKMARK

BOOKMARK dah siap
ni khas untuk anak teruna sakila's craft
sempena hari guru yg akan datang  nih
BULAN MEI
so mamanya dah siapkan awal2 
untuk anak terunanya
senyum sampai ke telinga
bila hadiah dia untuk teacher2 kesayangan 
dah siap
jom layan picture nya...

BOOKMARK berbentuk LOVE

BOOKMARK bunga2an 


close-up dekat sikit
'HAPPY TEACHER'S DAY'


bahagian belakang BOOKMARK
ada tulis from : MUKHRISZ


dikumpulkan sekali
tunggu nak packing je..

jadinya....
andai ada yg berkenan
blh la hubungi email sakila's craft @ msj
harganya murah2 je...


Ahad, 3 April 2011

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini