Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Khamis, 30 Jun 2011

HEADBAND GETAH

 Tempahan dari Eza
PINK

Tempahan dari As
MERAH + PUTIH

Sangat sesuai untuk baby n kanak2
tak menyakitkan n selesa untuk dipakai
berminat?
boleh isi form n ceritakan detail tentang keinginan anda :)
sekiranya ada sebarang pertanyaan
blh mesej @ email saya...

Ahad, 26 Jun 2011

order - Aissyah (brooch)


ni bakal posmen yang akan hantar brooch nih
hantar pos kat Aissyah
ehhehheehheh
tersenyum je pakcik posmen nih 
syoknya sbb terpilih untuk menghantar 
brooch tomei ni dari
Sakila Craft D Heart....
 perasannyaaaaaaaaaaa......

order MAMA WAH - car charm



dah lama dah benda nih ditempah
tp hari nih baru berkesempatan untuk siapkannya
itu pun dah berapa kali kena marah
sbb tak buatkan dia punya

tapi hari nih
entah dari mana dtg nya semangat
dlm masa 2 jam 
siapkan car cham nih

itu pun terpaksa buat sbb mak sedara dah datang
lagi pun mlm nya ada aktiviti family
so nak tak nak kena buat jugak
sbb dah tak tahan kena sembur(perli)

so itu lah hasilnya
kerja 2 jam punya...

Sabtu, 25 Jun 2011

order KakYong (blogger)

 bookmark

 ikhlas : KakYong HY

 Fridge Magnet

Ikhlas : KakYong HY

order dari KakYong HY
sempena GA anjuran beliau

TQ kak Yong

Khamis, 23 Jun 2011

BANTAL - 40cm x 20cm


pandangan belakang bantal felt
4 kuntum bunga yg mencabar untuk dijahit


pandangan hadapan
request dari ayu untuk anak daranya

RM32
saiz  : 40cm x 20cm

harga BANTAL adalah mengikut saiz
dan corak yg diminta dan dihasilkan

ada yg berminat?
blh isi form n ceritakan ciri2 yg anda mahukan
saya akan membalas email anda untuk tindakan seterusnya
pastikan email yg anda tinggalkan
betul2 punya, jgn yg tipu2
sbb email adalah penhubungan kita 
:)

kalo nak bertanya je dulu pun blh
tak salah pun....

Selasa, 21 Jun 2011

Tempahan Casing HP ditutup

Assalammualaikum
Tempahan untuk Casing HP ditutup sementara waktu
ini kerana saya ingin menyiapkan segala tempahan yg ada
sbb dah byknya yg tertunggak-tunggak dah...

kenapa tempahan CASING HP je yg ditutup?

kerana casing hp kalo nak buatnya perlukan ketelitian yang tinggi
so itu la sebabnya saya tak ambil tempahan untuk casing HP buat 
sementara waktu...
nanti kalo semuanya dah ok...saya bg tau blk ekkk

SORRY sangat2, sbb saya buat sorang2 n tak ada pembantu
lagipun saya bukan crafter full time, hanya part time sahaja...

HARAP MAKLUM.....TERIMA KASIH kepada yg memahami

tapi sekiranya ada yg nak buat pertanyaan / nak jugak tempah n sanggup tunggu
saya terima seadanya.... :)

TERIMA KASIH SEMUA..... 

Rabu, 15 Jun 2011

order dari emi


multi purpose bag
bookmark
hairclip
eyepin
brooch

brooch2

 tempahan sepupu

masih available


berminat?
blh email @ msj 

CUBA YANG TERBAIK


mencuba yang terbaik
PACKAGING BARU...
maknanya, sebarang barang yang dihantar
akan di packaging seperti di atas
ni je yg termampu
hehehehhe

TEMPAHAN dari RINA - sarawak

 hair clip
RM4 / pair

 casing hp
RM10

 hairband kain
RM10

hairband shawl
RM12

harga tidak termasuk kos penghantaran
sekiranya berminat 
blh sms di 017-3090811
@ email sakilacraft82s@gmail.com

Selasa, 14 Jun 2011

FRIDGE MAGNET - HARI GURU

tempahan dari member opis
sempena hari guru
baru hari nih upload gambor nya...

ada yg berminat ke?
blh sms / email saya

RM3/ pcs
RM5 / 2pcs


EYEPIN BROOCH FOR SALE - PART 3

eyepin brooch for sale...
ada yg berminat?

RM9 RM7 / 1 pcs
RM17 RM13 / 2 pcs

EPB19

EPB20

EPB21
2 pcs available

EPB22

EPB23
2 pcs available

EPB24

HEADBAND BABY - ORDER FROM SITI





baru hari nih berkesempatan nak upload gambar
ni tempahan dari SITI...
TQ SITI....

berminat?
boleh sms / email
unutk sebarang pertanyaan...

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini