Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Isnin, 29 Ogos 2011

tempahan SHAZANA


 CASING HP
RM10

 BROOCH LOVE 
3pcs = RM5

 BROOCH BOW
RM2.50 / PCS


PURSE COIN
RM6

sebarang pertanyaan
blh mesej @ isi form yg kat bawah nih
boleh rujuk kod2 yg lain

Sabtu, 27 Ogos 2011

BAJU AINA


 Baju nih sebenarnya ada kecacatannya
mmg ketara kat bahagian tangan
so apa lg, mama dia kasi tambah itu bunga
untuk menutyup kecacatan itu
so ni la hasilnya

yang kat bawah nih pulak
skirt pendek anak dara sakila craft d heart
skirt ni mmg kosong
tak ada apa2
gambor apa pun tak ada
so dgn kegatalan tangan mama dia
mam dia tambahkan bunga kat bahagian poket depan
dan poket belakang
ni la hasil yg dapat...




ini kerja last minit...
tp boleh la
:)

Khamis, 25 Ogos 2011

SELAMAT HARI RAYA.....

Kita sudah hampir pada penghujungnya
Bulan yg penuh dengan keberkatan
Bulan untuk menambahkan amal ibadat
Bulan yg Mulia
Bulan yg penuh dengan Keberakatan
ALHAMDULILLAH
Kita semakin hampir dengan bulan keraian
Untuk kita berkumpul saudara mara sekalian
Untuk kita bermaaf-maafan sesama insan
Tidak kira tua @ muda
Tidak kira kecil @ besar
Hormat menghirmati antara satu sama lain

Dikesempatan ini
SAKILA CRAFT D HEART
ingin mengucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR & BATIN
kepada para sahabat blogger n kepada para pelanggan
SAKILA CRAFT D HEART
Disusun 10 jari tanda ku pohon maaf
Andainya ada terkasar bahasa
terlebih perilaku
dan segala ter yang ada

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN


Isnin, 22 Ogos 2011

Tempahan Cik Jue - upgrade dress

Ini  lah kali pertama buat benda nih
UPGRADE dress
kepunyaan farisya anak cik jue

jom kita layan picture dress nih

 suka sangat ngan dress ni, mak tok farisya buat sendiri
aku yg dipertanggungjawabkan untuk menambah baikkan
dress nih pun aku teruja nak menjahit

 cik jue minta aku letakkan bunga
di bahagian hadapan
so nih la yg mampu aku buat

ni bahagian tepi

masa hantar baju nih pada tuan nya
punya la dia seronok
aku yg dok buat nih pun tumpang seronok
besarnya rasa  hati sebab si farisya suka sgt
alhamdulillah...

TQ Cik Jue, sbb memberi kepercayaan kat saya
TQVM.... :)

sekarang semangat dah  mai terlebih pulak
nak upgrade skirt anak dara aku pulak
blh la melaram masa raya nanti....
hehehheheh
tunggu tau, nanti kita tempek kat blog nih
untuk tatapan semua...
daaaaaaaaaaaa...

sebarang pertanyaan boleh mesej @
email saya

tempahan PN. LINDA


tempahan  dari Pn. Linda
eyepin smarties
RM7 je

sekiranya ada yg berminat
blh pm saya @ isi je form kat bawah nih ekkk...
:)

Ahad, 21 Ogos 2011

tempahan ZUHAIDA

Bantal yg berjaya disiapkan dalam masa 2 hari
alhamdulillah
boleh la pakai raya nanti
TQ ZUE....
jom layan gambar2 nya







sekiranya ada sebarang pertanyaan
@ kesangsian boleh sms @ pm saya
@ isi je form yg ada kat bawah nih
n ceritakan apa yg anda inginkan...
harga nya sangat la berbaloi2...

Jumaat, 12 Ogos 2011

tempahan nabilah - kedah

 himpunan bookmark

 bookmark lolipop

 bookmark bunga

 bookmark pedang sakti
kalo nak buat permintaan blh la...

 bookmark rama2
rama2 nih tak ada sesunggutnya
rama2 istimewa

 bookmark love + manik

 himpunan hair clip

 alligator clip
kod : CA05

 headband 

 headband
kod : HBW01

 headband

headband button

Rabu, 10 Ogos 2011

tempahan hamidah-member poli

 headband bunga besar
RM15

 eyepin smarties
RM7

headband smarties
RM7

sebarang pertanyaan n kepastian
boleh sms @ email saya

Ahad, 7 Ogos 2011

TEMPAHAN DARI KAK INA (mosti)

 pandangan hadapan purse

 nama yg di request

 hair clip panasssssss....

1st time buat headband yg bertulisan sebegini rupa

 keychain

eh eh, ada ladybird laaaaa....

sebarang pertanyaan 
sila email @ sms

TEMPAHAN LIANA

tempahan datang nya dari LIANA MOKHTAR
member FB

barang2 nih dah selamat sampai dah kat tuan nya 2 minggu lepas
tp baru hari nih berkesempatan nak upload gambar

 headband / getah rambut  / hair clip

 getah rambut


hair clip / shawl clip
mana2 pun blh

sebarang pertanyaan
blh email @ sms 

Sabtu, 6 Ogos 2011

TEMPAHAN EIJA RUDY (fb) - BANTAL 20CM X 40CM

Tempahan bantal lagi 20cm x 40 cm
kali nih dtgnya dari N9
alhamdulillah, rezeki ALLAH

EIJA request gambar ultraman
ni la kali pertama buat gambar ultraman
lama jugak la perak kepala nih
macam mana nak buat...
ALHAMDULILLAH,  menjadi jugak
walaupun tak secantik yg diharapkan...
hehehehheeh

semua nih ada lah request dari customer
seandainya ada yg tersama ngan pengiat crafter yg lain
saya minta maaf, saya hanya buat apa yg diminta sahaja



diharapkan anak kesayangan EIJA suka ngan bantal nih
TQ laling....

TEMPAHAN EUNGI INSUN (fb) - BROOCH N HAIRCLIP

 himpunan brooch dan hairclip 

jom kita tengok pandangan dekat
setiap 1




sebarang pertanyaan blh la diajukan
pada email @ sms saya

TERIMA KASIH......

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini