Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Rabu, 27 Februari 2013

MU datang PUTRAJAYA

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...

hari nih nak show kan 1 lagi bantal yang banyak dugaan untuk membuatnya...
bantal apa? haaaaaaaaaaaaaaa ni dia.....




Ni la hasilnya....
1st time buat MU punya...
yang paling payah nak buat dia punya lencana tuh...kecik je..tu yang payah tuh
baju nih saiz 30cm x 40cm je...
ALHAMDULILLAH...berjaya jugak buat bantal nih...

sebarang pertanyaan boleh

sms : 0173090811 @
email : craftsakila82s@yahoo.com

SELAMAT MENCUCI MATA.....

Selasa, 26 Februari 2013

WEDDING PILLOW...

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...

ALHAMDULILLAH...kita berjumpa lagi...
kali nih SAKILACRAFT nak tunjukkan bantal yang khas untuk pengantin
tempahan kali nih dari MASAYU...terima kasih ayu
tapi ada 1 bantal yang lupa nak snap gambar nya...mana taknya
dah kelam kabut nak cepat...langsung lupa nak snap...so yang ni je yang sempat di snap..




ni je yang sempat di snap...huhuhuhuhuhu
bahagian belakang bantal nih pun ada jugak words nya
tapi terlupa nak snap
mana tak nya, sambil snap nih..sambil menjaga orang demam...ermmmm tu yang lupa tuh
so, ni je yang boleh dijadikan tatapan pada kalian semua...

jumpa lagi yaaaaaaaaa

untuk sebarang PERTANYAAN boleh 

email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811

Selasa, 19 Februari 2013

PINK PANTHER...


ASSALAMMUALAIKUM SEMUA....

tempahan kali nih datang nya dari SARA LULU..
glamour u nama dia.... I LIKE 1000x
request minta semua PINK COLOUR...
tu sebab saya namakan PINK PANTHER...
dari atas ke bawah pink nya...cuma kereta tuan je tak tau warna pink ke warna apa...tak kesah la...janji pink kan???
SARA request COUPLE PILLOW , NECK PILLOW , CAR CHARM
semua serba pink...


COUPLE PILLOW

NECK PILLOW

FELT CAR CHARM

Hasil PINK PANTHER ....

terima kasih sara lulu....kerana beri kepercayaan pada SAKILACRAFT...

SEBARANG TEMPAHAN @ PERTANYAAN BOLEH 

email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811

Isnin, 18 Februari 2013

POOH saya dah ada kawan....

ASSALAMMUALAIKUM semua.....

hari ni kita bersiaran lagi....hehehehheheh
bukan nak cerita apa pun...cuma nak bagi tahu, yang POOH saya nih dah ada peneman...
POOH ni dah hampir 10 tahun dok tersengih sorang-sorang..
tapi hari nih...dia dah ada peneman baru..
siapa???????
ABAH , IBU , dan AIDIL
thanx semua sebab sudi teman POOH...




warna baru dari SAKILACRAFT 

hijau pucuk pisang dan warna purple...
LOVE U FOREVER n EVER..

Rabu, 6 Februari 2013

JAJA vs KHALISH

ASSALAMMUALAIKUM...SELAMAT PAGI...

Alhamdulillah...bersua lagi hari nih..
hari nih nak tayang bantal lagi...2 biji bantal yang telah selamat sampai pada tuan-tuannya..
tapi tuannya tak la jauh mana pun...member-member opis je pun..
nama je member, jumpa senyum-senyum je, sebabnya tak tau nama...hehehehe...bertuah betul la kan???
apa punya sahabat la...lagi pun diaorang lain aras / department...tu yang tak berapa nak kenal tu, senyum-senyum je...tapi bila dah bersua muka sebab BANTAL nih...kenal la sudah... :)
apa la yang aku dok merepek pepagi ni kan???buat hilang mood tol la...padahal nak show bantal je pun, cerita panjang berjela-jela...ok ok ok...layan ekkk picture nih...




 tempahan datangnya dari member-member opis.
1 warna pink, 1 warna oren...
tu je nak cerita...daaaaaaa...nanti kita update lagi ekk...
ada warna bantal yg terbaru... :) peace ..



 




FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini