Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 29 Mac 2013

ONE love NIE


ASSALAMMUALAIKUM SEMUA....

Lama tak mengupdate...
Kali nih tempahan datang nya dari ONE-NIE
unik kan ejaannya???
macam-macam dengan orang sekarang nih...ada je idea nak gubah nama nampak pelik tp menarik...
bagus-bagus...
corak kali nih terlebih REBINA pulak...
colourfull aku buat warna tulisan nya...
apa yang penting tuan empunya bantal suka dengan hasil yang dipersembahkan...

ALHAMDULILLAH....
kat bawah nih la hasilnya...
terima kasih ye ONE NIE....sebab memberi kepercayaan kepada SAKILACRAFT
untuk merealisasikan impian anda...heheheheheh...ayat tak boleh nak bla kan???

kita layan bantal ONE NIE ni ye....






BANTAL PELUK SEGI 4 TEPAT
 MATERIAL : FELT
DESIGN : DEPAN DAN BELAKANG ( boleh request)

sekiranya ada yang berminat @ nak bertanya boleh :

email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811
ataupun
isi je form kat bahagian bawah blog nih...

SELAMAT MENCUCI MATA....

Jumaat, 22 Mac 2013

120% HANDMADE...

ALHAMDULILLAH...
siap lagi 2 biji bantal nih...
tempahan dari MASYITAH...

layazzzz je la yer...idea kering plak MEMALAM nih...






Ini yang di minta oleh empunya bantal
untuk sahabat yang bakal melangsungkan perkahwinan tak lama lagi...

HEPY TOGETHER...


Sabtu, 16 Mac 2013

HEPI ANNIVERSARY...

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...

ALHAMDULILLAH...berjaya menyiaokan 1 lagi tempahan untuk minggu nih
kali nih terbang nya nun jauh ke JOHOR
terima kasih SITI ZULAIKHA
sebab sudi menempah dan memberi kepercayaan untuk merealisasikan impian anda ( cewahhhhhh)

kita layan bantal yang ditemoah oleh ZULAIKHA
warna purple lagi...




BANTAL : ANNIVERSARY
MATERIAL : FELT

design boleh pilih sendiri...
kepada yang berminat boleh 
email : craftsakila82s@yahoo.com
@ isi je form kat bawah blog nih...

Jumaat, 8 Mac 2013

RESTOK ... VCO CATALYST


RESTOK VCO

Kepada yang masih tercari-tercari PRODUK VCO CATALYST...
boleh email : craftsakila82s@yahoo.com
@ sms : 0173090811
untuk tempahan / pertanyaan

HARGA : RM43 termasuk postage / add RM3 untuk SABAH / SARAWAK

 TESTIMONI 


TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
SEBELUM
Keadaan  : kulit muka berjeragat, banyak jerawat pada belakang badan, masalah sembelit , kulit agak kusam dan tidak sekata
SELEPAS
Keadaan sekarang : jeragat berkurangan , jerawat di bahagian belakang tiada , masalah sembelit boleh diatasi , kulit semakin cerah dan berseri-seri
model : my cousin ( tanpa di edit...original )

Rabu, 6 Mac 2013

TESTIMONI VCO ( MINYAK KELAPA DARA )


TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )

SEBELUM
Keadaan  : kulit muka berjeragat, banyak jerawat pada belakang badan, masalah sembelit , kulit agak kusam dan tidak sekata

SELEPAS
Keadaan sekarang : jeragat berkurangan , jerawat di bahagian belakang tiada , masalah sembelit boleh diatasi , kulit semakin cerah dan berseri-seri

model : my cousin ( tanpa di edit...original )

BERMINAT / PERTANYAAN : 
EMAIL : craftsakila82s@yahoo.com
SMS : 0173090811

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini