Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Khamis, 16 Mei 2013

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!

SELAMAT HARI GURU

kepada semua guru-guru di serata dunia...
jasa kalian tidak dapat dibalas dengan wang ringgit...
kerana cikgu lah, kami berjaya mengenal erti A B C dan 1 2 3
banyak jasa kalian yang tak dapat kami balas...dan kerana cikgu lah
kami berjaya berdiri dengan kaki kami sendiri dengan sokongan kedua ibu bapa kami...

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!

ni hadiah untuk cikgu2 semua...








kepada yang berminat boleh sms 0173090811 @ email : craftsakila82s@yahoo.com @ isi je form tempahan kat bahagian bawah blog nih....

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahad, 12 Mei 2013

Boleh ke kalau POOH nak couple ngan TWEETY????

  SYUKUR ALHAMDULILLAH
hari berkesempatan menyiapkan tempahan dari Norlaila from Johor
2 biji bantal peluk berwarna merah berjaya disiapkan...

terima kasih laila...







kepada yang berminat dengan hasil tangan SAKILACRAFT boleh la
email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811
isi form dibahagian bawah blog nih

kalo rasa-rasa nak jawapan dengan cepat dan segera...sms je...cepat dan telus
pasti anda akan dilayan bagai puteri raja.....hahahahhaha


Khamis, 9 Mei 2013

VITAMIN C 500MG


The Most POWERFUL Vitamin C :

- diperlukan utk pertumbuhan tisu2 baru dalam badan dan juga memperbaiki risu2 yg rosak
- membantu menghilangkan kesan jerawat dan melicinkan kulit ( xperlu guna kulit limau lg )
- selamat dimakan ( ada no sijil KKM )
-tiada kesan sampingan.ibu mengandung juga blh ambil supplement ni
- sgt sesuai bg yg ada resdung
- tiada unsur keraguan 100% halal
- membantu sistem penghadaman anda

CARA PENGAMBILAN :
- sehari hanya perlu makan 2 biji (1 biji waktu pg , 1 biji waktu malam)
- amalkan minum air sekurang2nya 2.5 liter sehari untuk membntu proses penghadaman
- elakkn dr mengmbil vitamin c bersama2 air kopi atau teh,ia boleh menuetralkan khasiat vitamin c..

Dah ramai yg cuba, anda bila lagi???dgn vitamin c je kulit anda akn bertambah licin dan berseri..1-2 minggu je dah dpt lihat kesannya

Berapa HARGANYA????

RM50 include postage (100 biji)

BOLEH TAHAN SEHINGGA 50 HARI

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Rabu, 8 Mei 2013

SUN FLOWER...

ASSALAMMUALAIKUM...
SELAMAT PAGI...

Hari nih kerja tergopoh gapah sikit....
sebab ada kursus hari nih, so ni pun buat ala2 kadar je uploadnya...

tapi boleh la kan???? janji ada benda nak dijamu dekat mata...


for : che hazal

ku sangkakan lelaki rupanya girl...tertipu sekejap...
 

from : haifa fazwin
 
for : hafiz...

setakat nih dulu ekkk?????kejar masa nih...

kalo ada yang berminat boleh sms 0173090811 @ email ke craftsakila82s@yahoo.com

bai semua.....jumpa lagi

Khamis, 2 Mei 2013

STRAWBERI SHORTCAKE

ALHAMDULILLAH...
siap jugak STRAWBERI SHORTCAKE nih 
berpeluh jugak la pulun benda nih....
kali nih sakilacraft buat lain sikit...
apa yang lainnya?????????????????
haaaaaa......lainnya ialah....
ada DWI COLOUR untuk bantal kali nih...
kali nih pilihannya HITAM + PINK...
lain dari yang biasa-biasa kan...
:) 
kita layan ekkk....
kalau ada apa2 nak ditanya, boleh email @ sms je ...pasti akan dilayan...




FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini