Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 6 Disember 2013

BUTTON + BUTTON + BUTTON

hari nih SakilaCraftdHeart nak pamerkan koleksi2 button2 SakilaCraft
semuanya guna button...
terlebih button sudah

yang pertama :

MINI KEYCHAIN BUTTON
RM1.50 = 1 pcs - 49 pcs
RM1.30 = 50 pcs -120 pcs
RM1.00 = 121 pcs keatas


 yang kedua : 

ID HOLDER (BUTTON)

RM10 + FREE GIFT


 yang ketiga :

EYEPIN BUTTON

RM7 SAHAJA...
 

kepada yang berminat boleh :

EMAIL :  craftsakila82s@yahoo.com
SMS / WHATSSAPP : 0173090811

anda boleh request colour...ikut pada kehendak pelangan...

SELAMAT MENJAMU MATA SEMUA.....

Khamis, 5 Disember 2013

BANTAL DATANG LAGI!!!!!!!

Kali ni tempahan datangnya dari TERENGGANU
jauhhhhhhh disana....
bantal nih dah siap minggu lepas lagi...dah sampai kat tangan tuannya pun
baru sekarang nak post....




bantal nya dah berbalut ngan plastik
lupa nak snap...heheheh
kali nih banyak guna button sbb tempatnya agak terhad...
semuanya ada 2 biji bantal...boy n girl...

SELAMAT MENJAMU MATA SEMUA....

 

Ahad, 24 November 2013

KINI KEMBALI.....

KINI KEMBALI....

SETELAH SEKIAN LAMA MENYEPI...AKHIRNYA
KEMBALI JUA....

KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENEMPAH HASIL CRAFT DARI SAKILA CRAFT
KINI DIBUKA....

SO APA2 BOLEH SMS / WHATSAPP 0173090811 @ EMAIL 

Isnin, 28 Oktober 2013

MINI TASBIH....I LOVE MINI TASBIH

 ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...
setelah sekian lama menyepikan diri...akhirnya hari nih...
SAKILACRAFT mula kembali menceriakan blog yang dah naik semak samun nih
lama tak lama jugak la...hampir 4 5 bulan jugak la....
tapi hari nih...nak promote barang baru....
tak banyak mana pun... tapi boleh la...
kalau ada para sahabat dan tetamu diluar sana yang ingin mencari @ tercari-cari barang untuk dijadikan hadiah untuk majlis-majlis keraian...door gift perkahwinan yang murah dan berbaloi...
di sini ada jawapannya....apa dia????????

MINI TASBIH jawapannya.....

sangat comei....jimat space...menarik...dan murah....



1 pcs hingga 100 pcs = RM 3.50
101 pcs hingga 300 pcs = RM3.30
301 pcs hingga 500 pcs = RM 3.00
500 pcs ke atas = RM2.50

WARNA BOLEH REQUEST...(tapi ikut pada stok juga la)

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

TEMPAHAN MELEBIHI 100 PCS AKAN DIBERI BAG UNCANG PERCUMA...

Jadi????? apa tunggu lagi...

MINI TASBIH
kepada yang masih tercari-cari barang yang sesuai untuk diberi kepada tetamu sebangai tanda kenang-kenangan...malah kita dapat pahala lagi apabila ada orang yang mengguna tasbih yang kita berikan kepada tetamu dengan ikhlas...INSYAALLAH...

Sekiranya ada yang berminat boleh :

sms @ WASSAPP 0173090811
email : craftsakila82s@yahoo.com

Khamis, 16 Mei 2013

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!

SELAMAT HARI GURU

kepada semua guru-guru di serata dunia...
jasa kalian tidak dapat dibalas dengan wang ringgit...
kerana cikgu lah, kami berjaya mengenal erti A B C dan 1 2 3
banyak jasa kalian yang tak dapat kami balas...dan kerana cikgu lah
kami berjaya berdiri dengan kaki kami sendiri dengan sokongan kedua ibu bapa kami...

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!

ni hadiah untuk cikgu2 semua...








kepada yang berminat boleh sms 0173090811 @ email : craftsakila82s@yahoo.com @ isi je form tempahan kat bahagian bawah blog nih....

SELAMAT HARI GURU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahad, 12 Mei 2013

Boleh ke kalau POOH nak couple ngan TWEETY????

  SYUKUR ALHAMDULILLAH
hari berkesempatan menyiapkan tempahan dari Norlaila from Johor
2 biji bantal peluk berwarna merah berjaya disiapkan...

terima kasih laila...







kepada yang berminat dengan hasil tangan SAKILACRAFT boleh la
email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811
isi form dibahagian bawah blog nih

kalo rasa-rasa nak jawapan dengan cepat dan segera...sms je...cepat dan telus
pasti anda akan dilayan bagai puteri raja.....hahahahhaha


Khamis, 9 Mei 2013

VITAMIN C 500MG


The Most POWERFUL Vitamin C :

- diperlukan utk pertumbuhan tisu2 baru dalam badan dan juga memperbaiki risu2 yg rosak
- membantu menghilangkan kesan jerawat dan melicinkan kulit ( xperlu guna kulit limau lg )
- selamat dimakan ( ada no sijil KKM )
-tiada kesan sampingan.ibu mengandung juga blh ambil supplement ni
- sgt sesuai bg yg ada resdung
- tiada unsur keraguan 100% halal
- membantu sistem penghadaman anda

CARA PENGAMBILAN :
- sehari hanya perlu makan 2 biji (1 biji waktu pg , 1 biji waktu malam)
- amalkan minum air sekurang2nya 2.5 liter sehari untuk membntu proses penghadaman
- elakkn dr mengmbil vitamin c bersama2 air kopi atau teh,ia boleh menuetralkan khasiat vitamin c..

Dah ramai yg cuba, anda bila lagi???dgn vitamin c je kulit anda akn bertambah licin dan berseri..1-2 minggu je dah dpt lihat kesannya

Berapa HARGANYA????

RM50 include postage (100 biji)

BOLEH TAHAN SEHINGGA 50 HARI

SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Rabu, 8 Mei 2013

SUN FLOWER...

ASSALAMMUALAIKUM...
SELAMAT PAGI...

Hari nih kerja tergopoh gapah sikit....
sebab ada kursus hari nih, so ni pun buat ala2 kadar je uploadnya...

tapi boleh la kan???? janji ada benda nak dijamu dekat mata...


for : che hazal

ku sangkakan lelaki rupanya girl...tertipu sekejap...
 

from : haifa fazwin
 
for : hafiz...

setakat nih dulu ekkk?????kejar masa nih...

kalo ada yang berminat boleh sms 0173090811 @ email ke craftsakila82s@yahoo.com

bai semua.....jumpa lagi

Khamis, 2 Mei 2013

STRAWBERI SHORTCAKE

ALHAMDULILLAH...
siap jugak STRAWBERI SHORTCAKE nih 
berpeluh jugak la pulun benda nih....
kali nih sakilacraft buat lain sikit...
apa yang lainnya?????????????????
haaaaaa......lainnya ialah....
ada DWI COLOUR untuk bantal kali nih...
kali nih pilihannya HITAM + PINK...
lain dari yang biasa-biasa kan...
:) 
kita layan ekkk....
kalau ada apa2 nak ditanya, boleh email @ sms je ...pasti akan dilayan...




Isnin, 22 April 2013

REPEAT ORDER FROM MASAYU

ASSALAMMUALAIKUM...
SALAM SEJAHTERA...

hari ni auto puplish je...
tak sempat nak buat pepagi...
kali nih bantal sakilacraft bertemakan HIJAU CANTIK...
hijau pucuk pisang...warna yang cantikkkkk...
heheheheh...entah apa2kan????
kita layan gambar2 bantal ekkk...


bantal dan neck pillow untuk bonda


bantal dan neck pillow untuk ayahda


dan kita kumpul sekali...

2 PCS COUPLE PILLOW
2 PCS NECK PILLOW
1 PCS CAR CHARM

tempahan kali nih dari MASAYU...ni kali ke 4 dia tempah dengan sakilacraft
alhamdulillah...terima kasih ye ayu...

# SAYA SUKA WARNA HIJAU NIH....

Selasa, 9 April 2013

GIVEAWAY TIME....JOM JOIN...

ASSALAMMUALAIKUM semua........

Tergerak pulak rasa hati nak buat GIVEAWAY untuk sahabat2 blog
harap-harap ada yang sudi mengambil bahagian....


Syaratnya mudah je...
  • Semestinya join / follow blog SakilaCraftDHeart
  • Like di FB SakilaCraftDHeart juga ( kalo tak like pun tak pe, tapi siapa yang sudi like, 1000x SakilaCraft suka)
  • dan LAST SEKALI...tinggalkan komen dan bagitau kenapa anda suka melawat BLOG SAKILACRAFTDHEART????... bagi jawapan yang ringkas-ringkas je kat entry ni...
  • Hadiah?????? semestinya hasil craft dari SAKILACRAFT...
  • Tarikh tutup?????? nanti akan diberi tahu ekkk..
  • Pemenang berdasarkan RANDOM...kita tengok siapa yang kena...

KOMEN KAT ENTRY NI JE TAU...TAK YAH NAK BUAT ENTRY BAGAI...

10Q sebab sudi join....

Sabtu, 6 April 2013

VERSI UPIN JE...IPIN TAKDE....

ASSALAMMUALAIKUM 

SALAM SEJAHTERA

SELAMAT PAGI

SELAMAT TENGAH HARI

SELAMAT PETANG

SELAMAT MALAM

Amik...semua ada...so kepada yang melawat blog nih...tak kira masa, tak kira waktu dan hari...semua ada...:) janji kita enjoy kan??????....ok la, tak buang masa korang...sakilacraft nak tunjuk bantal nih...versi UPIN je...




BANTAL UPIN 
tempahan kali ni dari WAN ISAINI...from JOHOR...
saiz bantal 12" x 6" je...

selesai 1 bab...nak tunggu pos je nih...

apa-apa pun kepada yang berminat boleh sms kat no yg tertera @ 0173090811 @ isi je form kat bawah blog nih...@ pun email pun boleh...ikut senang korang la nak macam mana....ok????

jumpa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Jumaat, 29 Mac 2013

ONE love NIE


ASSALAMMUALAIKUM SEMUA....

Lama tak mengupdate...
Kali nih tempahan datang nya dari ONE-NIE
unik kan ejaannya???
macam-macam dengan orang sekarang nih...ada je idea nak gubah nama nampak pelik tp menarik...
bagus-bagus...
corak kali nih terlebih REBINA pulak...
colourfull aku buat warna tulisan nya...
apa yang penting tuan empunya bantal suka dengan hasil yang dipersembahkan...

ALHAMDULILLAH....
kat bawah nih la hasilnya...
terima kasih ye ONE NIE....sebab memberi kepercayaan kepada SAKILACRAFT
untuk merealisasikan impian anda...heheheheheh...ayat tak boleh nak bla kan???

kita layan bantal ONE NIE ni ye....






BANTAL PELUK SEGI 4 TEPAT
 MATERIAL : FELT
DESIGN : DEPAN DAN BELAKANG ( boleh request)

sekiranya ada yang berminat @ nak bertanya boleh :

email : craftsakila82s@yahoo.com
sms : 0173090811
ataupun
isi je form kat bahagian bawah blog nih...

SELAMAT MENCUCI MATA....

Jumaat, 22 Mac 2013

120% HANDMADE...

ALHAMDULILLAH...
siap lagi 2 biji bantal nih...
tempahan dari MASYITAH...

layazzzz je la yer...idea kering plak MEMALAM nih...






Ini yang di minta oleh empunya bantal
untuk sahabat yang bakal melangsungkan perkahwinan tak lama lagi...

HEPY TOGETHER...


Sabtu, 16 Mac 2013

HEPI ANNIVERSARY...

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...

ALHAMDULILLAH...berjaya menyiaokan 1 lagi tempahan untuk minggu nih
kali nih terbang nya nun jauh ke JOHOR
terima kasih SITI ZULAIKHA
sebab sudi menempah dan memberi kepercayaan untuk merealisasikan impian anda ( cewahhhhhh)

kita layan bantal yang ditemoah oleh ZULAIKHA
warna purple lagi...




BANTAL : ANNIVERSARY
MATERIAL : FELT

design boleh pilih sendiri...
kepada yang berminat boleh 
email : craftsakila82s@yahoo.com
@ isi je form kat bawah blog nih...

Jumaat, 8 Mac 2013

RESTOK ... VCO CATALYST


RESTOK VCO

Kepada yang masih tercari-tercari PRODUK VCO CATALYST...
boleh email : craftsakila82s@yahoo.com
@ sms : 0173090811
untuk tempahan / pertanyaan

HARGA : RM43 termasuk postage / add RM3 untuk SABAH / SARAWAK

 TESTIMONI 


TESTIMONI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA )
SEBELUM
Keadaan  : kulit muka berjeragat, banyak jerawat pada belakang badan, masalah sembelit , kulit agak kusam dan tidak sekata
SELEPAS
Keadaan sekarang : jeragat berkurangan , jerawat di bahagian belakang tiada , masalah sembelit boleh diatasi , kulit semakin cerah dan berseri-seri
model : my cousin ( tanpa di edit...original )

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini