Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 7 November 2014

PART TIME !!!! I love TUPPERWARE

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA...
Sekarang nih SakilaCraftDHeart dah mula nak berjinak2 dengan TUPPERWARE..
Tiba2 terjatuh kebabom kat TUPPERWARE nih...sambil2 tambah pendapatan sampingan... :)
So kepada sesiapa yg berkenan dengan BRAND TUPPERWARE nih blh la
membeli @ bertanya pun blh...tak ada masalah...caj pos plak...ikut la...kadang2 ada yg free je pos nya..offer yang ada pun kekadang diluar jangka kotak fikiran...
sebagai permulaan I LOVE TUPPERWARE nih...kita layan katalog bulan NOVEMBER 2014 ye..
kalau rasa2 ada yang berkenan blh wasap je kat 0173090811...nak merisik2 dulu pun blh...bila dah puas hati baru la pinang...pastu kita nikah...biar kekal hingga ke hujung nyawa...perghhhhh...ayatttttt... :) :) :)

LAYAN KATALOG DULU YE...
BULAN NOVEMBER 2014



























kalau ada yg berkenan di hati bagi tau ye...harga bagi murah2 je...
wasap 0173090811...nanti sakilacraft jawap ekk...
I LOVE TUPPERWARE

Khamis, 23 Oktober 2014

KALI NIH KITA MAIN DENGAN BENANG PULAK....

ASSALAMMUALAIKUM....

Berjumpa kita semula ye....
dekat sini nak cerita @ bagitau sikit... beriya kan? semua benda nak bagi tahu...
tak la bukan apa...kata craft...nak la bercerita kat semua...mana la tau..kot2 ada rezeki saya dan anak2..

Baru2 ni ada la buat sikit penambahan craft...ni semua sebab anak dara sakilacraft yang sorang tu la..sebok nak meniaga kat sekolah...katanya seronok bila dapat duit...mama dia jugak yang pening kepala nak pikirkan apa benda la yang nak dibuat...supaya dia happy...
last-last ni je yang mampu mama dia buatkan

#SULAMNAMA



ALHAMDULILLAH...pandai jugak la anak dara sorang tu meniaga..
memang seronok la dia...sebab semua kawan-kawan dia nak...
hari-hari bercerita...hari-hari ada je kawan-kawannya menempah...sampai tak menang tangan mama dia la...dah la ngan adek keciknya lagi...tp gagah kan juga untuk si kakak...
harga  #SULAMNAMA ni :

RM 3 = 1 PCS - 100 PCS
RM 2.50 = 101 PCS - 300 PCS
RM 1.90 = 301 PCS KE ATAS

So boleh la mamanya menambahkan produk craftnya...hanya PART TIME je...
jadi kepada yang berminat nak tempah @ lain2 blh la wasap @ email sakilacraft ye..

EMAIL : craftsakila82s@yahoo.com

SETAKAT NI DULU CELOTEH KITA ye...ni pun makan hari nak update kan 1 cerita nih...ok??? kita jumpa lagi ye...

Selasa, 14 Oktober 2014

LUPA PASSWORD!!!!!

ASSALAMMUALAIKUM...

Setelah sekian lama tak menjenguk blog craft ni..
sawang dah tahap hidung dah nih...
ALHAMDULILLAH...akhirnya terbersih jugak blog craft ni dari sawang yang durjana...
Sebenarnya...tuan craft ni lupa password tu sbb nya bersawang...kalau tak tak ada la lama bebenor tinggal kan...tiba2 hari ni ingatan ni pulih seperti sedia kala...ALHAMDULILLAH....

IN SYAA ALLAH....lepas2 nih ada la update craft2 yang tertunggak... :) :) :)

 merialisasikan impian anda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahad, 13 April 2014

.DEPOSIT 30% JE...


PRE ORDER

HANDBAG MK GRED A

DEPOSIT 30% SAHAJA
HARGA: RM100 SAHAJA
(harga asal : RM110)

BERMINAT? BOLEH :
SMS @ WASSAP : 0173090811

CODE :  NO 1

 CODE :  NO 2

 CODE :  NO 3

 CODE :  NO 4

CODE :  NO 5

Boleh lah bergaya di hari raya nanti...
pisssss!!!!!!!



Jumaat, 3 Januari 2014

SOSEJ ROLL FROZEN ( tetiba hasil craft jadi SOSEJ lak...)

ASSALAMMUALAIKUM semua...

hasil craft dah bertukar jadi SOSEJ ROLL ??????...
bukan tukar kerjaya...tapi menambahkan kerjaya yg ada...
dah terjebak...macam best plak...so diteruskan jua...
heheheheheh...


 SOSEJ ROLL FROZEN

yang rajin menolong buat sosej roll ni... anak dara yang sorang tuh la...mmg bersemangat sungguh kalo buat benda nih...kadang kita rehat pun dok ajak buat...tengah2 berbadan dua pun mama dia dok gagah buat sama-sama ngan anak dara tu....

1 peket ada 10 biji SOSEJ ROLL
RM4 SAHAJA

so ni salah satu promosi SAKILACRAFT...melalui blog CRAFT pun blh taruk....hehehehe
bantai je la...asalkan bahagia....

SOSEJ ROLL ni boleh tahan 3 bulan ( dan pastikan duduknya di tempat beku la ye...)

cara penyediaannya : 
Hanya perlu keluarkan seketika dari freeze...dan anda boleh goreng serta nikmatinya bersama keluarga @ tetamu yang dtg kerumah...penggunaan api hanya sederhana sahaja...jangan besar2...kang takut hitam plak...kan dah tak cantik...

penghantaran :

SAKILACRAFT ni duduknya kat PUTRAJAYA..so...kepada yang duduk di putrajaya SAKILACRAFT tak ada masalah nak hantar...

tapi bagi yang tinggal di sekitar bangi / kajang / dengkil / seri kembangan dan seangkatan dengannya...SAKILACRAFT akan hantar pada hujung minggu sahaja ( MINIMUM ORDER 12 PEKET KE ATAS )...tapi bagi yang nak amik sendiri kat rumah pun blh jugak...just mesej @ tel je...kita jumpa di PUTRAJAYA...senang kan...

jadi...kepada yang berminat boleh hubungi :

0173090811 
email : craftsakila82s@yahoo.com

INN SYAA ALLAH...anda pasti berpuas hati...

# HARGA ISTIMEWA DIBERIKAN KEPADA PELANGGAN YANG MEMBELI 20 PEKET KE ATAS #


FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini