Sebarang pertanyaan @ apa2 aje blh email saya

craftsakila82s@yahoo.com

atau blh sms / WHATSAPP saya di talian

017-3090811

-----------------------------------------------------------

TEMPAHAN CRAFT KINI DIBUKA SEMULA

--------------------------------------------------------------
SILA ISI FORM UNTUK SEBARANG TEMPAHAN YE...!!!!
---------------------------------------------------------------
PENGUMUMAN PENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAKILACRAFTDHEART SEKIRANYA BARANG2 YANG DIHANTAR KEPADA PELANGGAN SEKIRANYA BERLAKU KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN SEMASA PROSES PENGHANTARAN...
harap maklum...
---------------------------------------------------------------
KEPADA YANG INGIN ORDER PRODUK CATALYST
VCO SOLFGEL - RM43 (termasuk postage)
VCO LIQUID - RM43 (termasuk postage)
COLLAGEN - RM63 (termasuk postage)
FIBRE DRINK - RM63 (termasuk postage)

BOLEH SMS @ EMAIL ...dan BAYARAN PERLU DI BANK IN SEBELUM JAM 12TGH HARI UNTUK DIPOS PADA HARI YANG SAMA...TERIMA KASIH...


Jumaat, 4 Mac 2011

1st GA - SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ni  la kali pertama tuan tumah nak buat GA....tajuknya   

1st GA - SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!



Syarat2nya sgt la mudah...

1) kena ikut (follow) sakila's craft dan SAYA
2)GA ni bertahan @ terbuka selama 2 minggu shj
( 04.03.2011 - 18.03.2011 )

3) Buat 1 en3 bertajuk '1st GA-SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!', lekat banner
di sedebar blog masing2 berserta link backnya sekali...

4) 3 orang pemenang akan diadili secara 'CABUTAN'(sponsor by sakila's craft)
n sekiranya mendapat sambutan, HADIAH akan ditambah

5) Tinggalkan en3 hanya di link ini sahaja

6) Last sekali, tag SEORANG kenalan anda untuk GA ini, n maklumkan kepadanya

Senang je kan???? apa lagi tunggu

JOM GA....

 

 

73 ulasan:

  1. akak...
    join yeee..
    http://chinky-winky.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  2. Terima Kasih Jemput...

    Hana Kirana Join

    http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    jemput singgah & komen

    BalasPadam
  3. salam

    id;ilah

    join gak ok

    http://rosilahi.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  4. firas join!!

    http://superfirasct.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  5. saya join

    http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  6. http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    join n nak brooch.. hehe

    BalasPadam
  7. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  8. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  9. saya join

    http://join-giveaway.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  10. http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/03/giveaway-52-1st-ga-saya-nak-brooch.html

    dah join tp kan cursor yg de stars tu menganggu biler nak klik blog saya tuh..so saya xdapat nak follow blog lagi satu...adesss..

    BalasPadam
  11. join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  12. salam kenal...

    ros join
    http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    TQ!

    pssst: jom join GA ros plak
    http://rosrusli-contest.blogspot.com

    BalasPadam
  13. salam akak:)
    wawa join ye..
    id follower;fadw daud

    http://stayinheart.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    thanks akak:)

    BalasPadam
  14. nak betulkan..
    hehehe..
    id follower:fadwa daud

    http://stayinheart.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    sori akak~

    BalasPadam
  15. Mama darwish jOin

    http://mama-papa-darwish.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  16. ok zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  17. http://ayuayu101.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  18. join.
    link>>http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id>>nabilamedan96

    jengah ke my belog hokeh:)

    BalasPadam
  19. join yer

    id;sakinah

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  20. http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id follower: mama tisya

    BalasPadam
  21. id;syakila

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  22. Dah join.
    Id follower-cempaka kuning.

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  23. Dah join :)

    http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  24. saya join :)

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    tq

    BalasPadam
  25. http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  26. join..

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  27. dah join..menag ke kalah nak jugak..hahahaha

    http://jueannacontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  28. hye sis..ifa dtg join nie..

    id follower: tiefazatie

    link n3:http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    tq!

    BalasPadam
  29. saya join,

    http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  30. jijah join sis dan folo


    id cik azizah

    ni linknya

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  31. fi join...

    http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  32. izan join ye...

    http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id follower: Izan Ishak

    BalasPadam
  33. aisha join ya

    http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id folower : adyshariz

    TQ

    BalasPadam
  34. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    join
    id follower wan nurul hezrina

    BalasPadam
  35. ok join

    id;zalina

    http://usharapa.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  36. ♥♥azatiesayang ♥♥7 Mac 2011 8:56 PG

    As salam..K.atie dah join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    Id Followwer:azatiesayang

    BalasPadam
  37. salam,saya join

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id: cikanna

    BalasPadam
  38. dah join =)

    http://liyana-ahmad.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  39. join yer
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html
    tq

    BalasPadam
  40. ...mommy jue...7 Mac 2011 2:03 PTG

    saya join

    http://mommysukacontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  41. salam kenal..
    join jugakk..
    id:adlin a.k.a kyra moms

    http://giler-contest.blogspot.com/2011/03/my-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  42. SALAM NAK JOIN YA

    http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  43. Salam, nak gak join. Moga2 antara yang bertuah. Amin

    http://www.akmarwati.com/2011/03/join-ni-1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    antasia_aima@yahoo.com

    BalasPadam
  44. kakyong join.. ;)

    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  45. thanks jemput dah join
    http://avirtuouslady.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  46. saya join

    http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  47. dh joined :)

    http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  48. dah join..kalau xcukup syarat ckp ek..

    http://amnybellecontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  49. Saya joinn gak yer..

    email:c_mulan@yahoo.com.my

    http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  50. Assalamualaikum umat Nabi Muhammad S.A.W.

    saya join

    http://mastinatina.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  51. saja suka cuba..klau ada rezeki,Alhamdulillah..

    http://alakadarsaje.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  52. eyda nak join gak tau.. sori klu terlambat ckit..

    http://eydastarz.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  53. ju dah letak banner

    http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  54. assalam....
    saya join sini
    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/03/jom-join-sini-saya-tagg-mizapple-due.html

    BalasPadam
  55. salam

    sy join

    http://anisahsofiah.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    id follower : anisahsofiah

    tq :)

    BalasPadam
  56. azie join ye..

    id follower-azie

    http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  57. JOIN

    http://fasyafrina.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    ID: LYA MAMA ASYA

    BalasPadam
  58. Saya join

    http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  59. salam..amor join

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    tq!

    BalasPadam
  60. join jugak..
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  61. DAH JOIN GA TP ENTRI PUBLISH 17HB KUL11PG
    maaf kena buat auto sbb nk cover tak online nanti

    http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  62. Salam, saya join.

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  63. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  64. Dah follow dear

    ID FOLLOWER: Cik Dya

    http://cikdya.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  65. sy join ye...

    http://aanie.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  66. salam,
    ksari dtg join
    id follower : sari
    http://duniacontestku.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  67. princess nak join jugak ... =)


    http://princessdelliza.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  68. Assalam,
    Saya join GA
    id : syieda

    http://syiedawahab.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  69. ok syieda...dah lulus dah...keputusan nya minggu depan ekk...kita tgk siapa yg kena...

    BalasPadam
  70. Join last minute

    http://love-giveaway-and-craft.blogspot.com/2011/03/1st-ga-saya-nak-brooch-tuh.html

    BalasPadam
  71. contest dah tutup?nisa baru je nak join..sho shadd~

    BalasPadam

FORM

NAMA PENUH ANDA :
NAMA FACEBOOK ANDA :
NO TEL :
ALAMAT RUMAH / OPIS :
SENARAI BARANG2 TEMPAHAN / CIRI2 BARANG YG DIINGINKAN (TERPERINCI TAU):
TOTAL BARANG2 TEMPAHAN :
CARA BAYARAN : MAYBANK2U
CASH N CARRY
CARA PENGHANTARAN :
LOKASI PENHANTARAN UNTUK YG AMBIL SENDIRI :
EMAIL
KALO NAK TINGGALKAN PESANAN, TAIP KAT SINI EKKK...

Get your own free form like this one.
>

Sudi2 la tinggalkan jejak disini, nanti saya singgah rumah awak ye...

Terdapat ralat dalam alat ini